Ceigrup Torrent, agència immobiliària amb més de 40 anys d'experiència

Serveis inmobiliaris i turístics des de 1972

Lluís Torrent va fundar Torrent API S.A. l'estiu de 1972 en un primer pis del carrer Santa Anna de l'Estartit. Actualment comptem amb 4 oficines i un equip de més de 40 professionals on conflueixen l'experiència d'anys de feina ben feta i la il·lusió per assolir nous objectius. Més de cinc dècades oferint els nostres serveis ens consoliden com una agència immobiliària de referència a la Costa Brava.

El nostre fundador, ha estat President del col·legi d'agents de la propietat immobiliària de Girona (API), cofundador i President de l'Associació d'Apartaments Turístics de Girona (ATA) i actualment és President de FEDERATUR, que representa els interessos de les empreses dedicades al lloguer turístic a Catalunya. És medalla de Turisme de Catalunya i medalla d'or del col·legi API entre altres mèrits.

En la última década Esther Torrent ha agafat el relleu en la Direcció General donant continuïtat al projecte iniciat pel seu pare a la vegada que aportant la innovació necessària per afrontar els reptes presents i futurs.


Lluís Torrent

Esther Torrent


Compravenda immobiliària

Una de les nostres principals activitats és la compravenda immobiliària a la zona centre de la Costa Brava. Per a garantir que les operacions de compravenda es realitzin amb èxit i les màximes garanties, comptem amb un equip de 5 persones exclusivament dedicades a la comercialització i gestió de les operacions i a l'assessorament de les parts implicades: comprador i venedor.


Paqui Martínez

Coordinadora Equip comercial
Català, castellà, francès, anglès
972 758925 ext.343
pmartinez@torrent-api.com

Jasper Koot

Comercial àrea Pals i Torroella
Català, castellà, holandès, anglès, alemany
972 758925 ext.342
jkoot@torrent-api.com

Patricio Guillén

Comercial àrea l'Escala
Català, castellà, francès, anglès
972 770191
pguillen@torrent-api.com

Angel Sais

Comercial àrea l'Empordà
Català, castellà, francès, anglès
972 758925 ext.340
asais@torrent-api.com

Mariló Gómez

Comercial àrea l'Estartit
Català, castellà, francès, anglès
972 750300
mlgomez@torrent-api.com

Serveis integrals al propietari

Quelcom que ens diferència de la resta d'agències immobiliàries són els nostres serveis integrals per a propietaris de segones residències que li permeteran gaudir de la seva casa o apartament sense preocupacions. Professionals qualificats amb domini d’anglès, francès, holandès i alemany, així com castellà i català, li proporcionaran una atenció personalitzada: assessorament legal per a no residents, pagaments d'impostos, tramitació de documents legals... Controls periòdics a la seva propietat i supervisió del manteniment i les millores que hi vulgui fer.


Nicky Van Steen

Cap de departament
Català, castellà, francès, holandès, anglès, alemany
972 758925 ext.330
nvansteen@torrent-api.com

Lloguer Turístic

Si vostè és inversor pensi que el lloguer turístic li pot donar bones rendibilitats, a més de la flexibilitat necessària per gaudir de la seva propietat. Des del nostre departament de lloguer turístic li farem un estudi exhaustiu dels beneficis que pot obtenir.


Monica Gutiérrez

Cap de departament
Català, castellà, francès, anglès, alemany
972 751744
mgutierrez@torrent-api.com

Lloguer tot l'any

Ens ocupem de la comercialització i la gestió d'habitatges o locals de lloguer i, a més, garantim al propietari el cobrament de les rendes gràcies a convenis que hem establert amb diverses companyies d'assegurances.


Jaume Abella

Responsable / Administrador
Català, castellà, francès
972 758925 ext.321
jaumeabella@torrent-api.com

Administració de comunitats de veïns

Som administradors de finques col·legiats i tenim un equip de 8 persones que vetlla per més de 100 comunitats de veïns que administrem a la nostra zona.


Carles Cervantes

Cap de departament / Administrador
Català, castellà, francès, anglès
972 758925 ext.320
ccervantes@torrent-api.com

Assegurances

El nostre acord amb un dels corredors d'assegurances més prestigiós de la província de Girona, Curós-Espigulé S.L., ens permet oferir els millors preus del mercat i tramitar els sinistres de manera àgil i professional, liquidant-los en 24 hores. Tenim gran diversitat de cobertures i pòlisses. Consulta al nostre especialista:


Jordi Font

Agent a les nostres oficines de Curós-Espigulé S.L.
972 758925 ext.350
jfont@torrent-api.com

Agència de viatges

Som especialistes en serveis a empreses i viatges a mida. Màximes garanties en resolució d'incidències que els hi puguin sorgir als nostres clients durant el seu viatge. Gestió burocràtica de viatges internacionals: visats, requisits d'entrada, assegurances...


Teresa Ferrer

Responsable
Català, castellà, francès, anglès
972 758925 ext.380
tferrer@torrent-api.com