VENDRE

un immoble probablement serà una de les transaccions més importants que realitzi a la seva vida.

Posar a la venda o en lloguer un pis o casa, no és només publicar un anunci o col·locar un rètol al balcó, sinó que requereix unes gestions immobiliàries d’una transcendència econòmica i personal importants, que impliquen uns coneixements jurídics i tècnics, i un domini del mercat immobiliari.
La comercialització d’un immoble comença amb una valoració correcta de la finca, sobre la base d’un rigorós estudi de mercat de la zona.
Dissenyar un bon pla de màrqueting és imprescindible per promocionar i donar a conèixer la seva propietat. Posem a la seva disposició un ampli ventall d’accions de màrqueting a realitzar per tal d’agilitzar el procés de compravenda.
Les negociacions entre venedor i comprador són una part complexa del procés per això, és imprescindible confiar en un professional experimentat que sàpiga defensar els interessos dels propietaris per obtenir el màxim preu en el menor temps possible.
Arribats a un acord comencen tots els aspectes legals, financers, tributaris i a vegades, successoris que impliquen la compravenda d’un immoble. És en aquesta etapa on el nostre coneixement i experiència aporta un valor afegit clau i diferenciador. Els nostres professionals tindran sota control tots els aspectes de l'operació.
Equip Comercial CEIGRUP, integrat per membres de les oficines associades.

EL VALOR AFEGIT

de contractar CEIGRUP IMMOBILIÀRIES

INTERMEDIACIÓ i COMERCIALITZACIÓ
Una aliança estratègica de professionals immobiliaris per garantir el millor servei.
A CEIGRUP anem més enllà d’un encàrrec habitual de venda i treballem la COMERCIALITZACIÓ COMPARTIDA. Quan se signa un contracte amb una de les nostres oficines, l’immoble serà comercialitzat per totes les immobiliàries que constitueixen CEIGRUP i que estan connectades de forma online. D’aquesta manera es multipliquen exponencialment les possibilitats de venda o lloguer.
 • Amplia base de dades de clients i finques.
 • Un sol interlocutor, que l’atén de forma personalitzada, però simultàniament: 60 assessors immobiliaris i més de 20 oficines al seu servei.
 • Xarxa de col·laboradors i contactes nacionals i internacionals.
 • Important inversió anual en publicitat online i offline que garanteix una forta presència al mercat immobiliari.
 • Revista semestral amb difusió de 10.000 exemplars.
UN EQUIP HUMÀ PROFESSIONAL
Excel·lents professionals amb gran experiència, coneixements, habilitats, orgull de pertinença a CEIGRUP i passió per la seva feina.
 • Al capdavant de cada oficina hi trobarà un agent de la propietat immobiliària amb una llarga trajectòria al sector i un reconegut prestigi a la seva zona.
 • Més de 200 professionals al seu servei: Un ampli equip humà per donar tota mena de serveis jurídics, postvenda, administració de finques i altres serveis relacionats amb la gestió immobiliària.
 • Membres de col·legis professionals vinculats a l’activitat immobiliària i de diverses associacions professionals i empresarials.
EINES DE GESTIÓ:
Treballem amb els mitjans tecnològics més innovadors i les noves tendències del sector immobiliari.
 • Plataforma tecnològica que comparteix la cartera de propietats i clients de totes les oficines CEIGRUP.
 • Pla de formació continu i actualitzat en les últimes tendències en comercialització immobiliària.
 • Home staging: Millorem la imatge de l’habitatge per facilitar la seva comercialització.
 • A l’avantguarda en promoció online: Dron, Tour Virtual, visites virtuals...
RESULTATS:
Les xifres anuals de CEIGRUP són un exponent objectiu de la nostra professionalitat
 • Temps mitjà de venda 6 mesos.
 • Temps mitjà de lloguer 45 dies.
 • Índex de satisfacció dels clients de 4,7 sobre 5.
 • 1.100 operacions de compravenda anuals.
Fantástico!
Habéis hecho un trabajo excelente!
-M.A. Ancochea
Je vous remercie de tout vostre effort. Un mail de votre part merci
-Joseph Seve
Gracias por todo. Estamos muy agredecidos de cómo lo habéis gestionado, y en especial por tu labor no sólo en el aspecto comercial, sino por tu continuo apoyo y disponibilidad .
-Juan Bautista Nalda
We are very happy that our apartment was sold so quickly and for a good price. Thank you from both of us for all your hard work, and for managing to sell so quickly.
-Norma and Graham Britton
Només volia abans de marxar de vacances, donar-vos les gràcies pel tracte tant amable i cordial que heu tingut cap a mi en tot el procés de compra-venda
-David Holgado
Mais je voulais te remercier pour les bons services et surtout pour la vente de ma maison. Avec une extrême gentillesse et avec le sourire.
-D. farinaux-Peeters
Si estàs pensant en vendre una propietat et podem ajudar a obtenir el millor preu de mercat en el menor temps possible.
Envia'ns aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per fer-te un assessorament gratuït de tot el que necessites saber.
 
condicions de privacitat