Estudi al Emporda Golf

Emporda Golf 

Resum

Referència:
1949
Població:
Gualta
Zona:
Emporda Golf
Preu:
198.000 €
Tipus d'immueble:
Apartament
Estat:
VENDA
Superfície construïda:
49 m2
Superfície útil:
46 m2
Banys:
1
Qualificació energètica:
 

Descripció de la propietat

CEIGRUP TORRENT API. Estudi en venda a el prestigiós Emporda Golf. Ets amant de el golf, comprate un apartament ia més pot obtenir un bon rendiment quan no en gaudeixi.

Situat al cor de la Costa Brava, el camp d'Empordà Golf consta de 36 forats en joc, distribuïts en 3 recorreguts de 18 forats: Links, Forest i Top 10 PGA - Von Hagge.
Robert Von Hagge, el millor dissenyador per al millor camp ". Ha dissenyat alguns dels camps reconeguts com els millors de l'món i amb Empordà Golf estrena la seva presència a Espanya.
A l'Empordà Golf, Robert Von Hagge va aconseguir millorar el ja fantàstic entorn, plantejant un camp tècnicament perfecte i amb una gran varietat de cops i tècniques a utilitzar.
Empordà Golf ha estat escollit com un dels 10 millors camps d'Espanya, reconegut per la prestigiosa guia "Peugeot" en el rànquing dels 1000 millors camps de golf. També la famosa revista americana "Golf World" ha situat el nostre camp entre els millors d'Espanya. Així com el 3er.mejor Resort de el Nord d'Espanya.

Característiques

  • Parking
  • Aire condicionat
  • Moblat
  • Terrassa
  • Ascensor

Mapa

Sol·licitar més informació:

 
condicions de privacitat